Key Skills and Competences of Managers in the Context of an International Work Environment - Kozár, Patrik, 1993-
Poskytnutie komplexného pohľadu na skúmanú problematiku a skúmanie nového pohľadu na manažment v oblasti rozvoja multikultúrnych pracovísk. Identifikácia výziev pre globálnych lídrov v súčasnom rýchlo sa meniacom svete.