Agenda 2030 v prácach vybraných zahraničných autorov - Sulejmani, Dagmar, 1975-
Analýza a hodnotenie vybraných vedeckých statí zahraničných autorov, spracovaných k problematike Agendy 2030. Prezentácia pozoruhodných názorov na mnohé čiastkové ciele realizované v rôznych štátoch sveta a stav a riešenie konkrétnych problémov vo vybraných štátoch.