Možnosti využitia kompozitného indexu v oblasti poskytovania sociálnych služieb - Kaščáková, Alena
Teoretické východiská konštrukcie kompozitných ukazovateľov - výber ukazovateľov a ich príprava na spracovanie, stanovenie váh, metódy agregovania údajov a možnosti využitia kompozitných indexov. Demografické a sociálno-ekonomické východiská využitia kompozitných indexov v podmienkach rozvoja sociálnych služieb pre seniorov. Vývojový trend starnutia populácie na Slovensku. Dlhodobá sociálna starostlivosť na úrovni miestnej samosprávy. Kompozitný index sociálno-ekonomického potenciálu pre poskytovanie sociálnych služieb.