Expertná databáza OZE pre uskutočnenie analýzy energetického hospodárenia podnikov MSP - Novotná, Simona
Využívanie obnoviteľných zdrojov energie v snahe ušetriť výdavky za energiu a taktiež ochrániť životné prostredie. Problémy súčasného uplatňovania obnoviteľných zdrojov energie v hospodárstve Slovenskej republiky. Podpora energetickej efektívnosti.