Výskum inovačných nástrojov pre diagnostiku konkurencieschopnosti priemyselných klastrov - Novotný, Tomáš
Systémová integrácia pre vzorové produkty a služby priemyselného klastra. Výskum inovačných nástrojov v podmienkach klastrov – zistenia a problémy. Koncipovanie pravidiel a inovačných nástrojov pre diagnostikovanie klastrov. Postupnosť pravidiel pre uplatnenie inovácií v klastri.