Udržateľnosť v spojení s konkurencieschopnosťou a inováciami - Loučanová, Erika
Inovácie a trvalo udržateľný rozvoj je téma, ktorej venujú štáty sveta v posledných rokoch zvýšenú pozornosť. Hodnotenie trvalo udržateľného rozvoja na svete prostredníctvom SDG indexu. Vzájomný vzťah medz inováciami a udržateľnosťou. Pravidlá udržateľnosti.