Marketingový koncept Market-Pack ako inovatívna a jedinečná technika marketingovej komunikácie - Olšiaková, Miriam
Vysvetlenie podstaty marketingového konceptu Market-Pack, ktorý je rozšírený v Japonsku. Market-Pack ako jedna z inovatívnych foriem marketingu - ide jedinečnú techniku marketingu papierových vreckoviek, ktorá predstavuje v Japonsku fenomén. Koncepcia Market-Pack spočíva v tom, že spoločnosti vyrábajú malé balenia vreckoviek, na ktorých je už priamo zapracovaná určitá reklamná kampaň.