Project Manager’s Competencies Required by Corporate Management of Chemical Industry in the Czech Republic - Košťálová, Jana
Problematika kompetencií projektového manažéra v podnikovej praxi. Požadované kompetencie projektového manažmentu z pohľadu predstaviteľov podnikového manažmentu – manažérov ľudských zdrojov. Nástroje použiteľné pre kariérny rozvoj projektových manažérov. Príspevok prezentuje výsledky výskumu realizovaného v chemických spoločnostiach v Českej republike v roku 2019.