Urban Alternative Cultural Production in Turin: An Ecological Community Approach - Bertacchini, Enrico Eraldo
Návrh koncepčného a empirického rámca na analýzu alternatívnej kultúrnej produkcie ako ekologickej komunity. Konceptualizácia rôznych typov alternatívnych kultúrnych organizácií. Skúmanie ekonomických, priestorových a vzťahových štruktúr u viac ako 50 umeleckých priestorov v talianskom Turíne.