Comparison of the Most Important Models of Investments in Cyber and Information Security - Podešva, Lukáš
Kybernetická bezpečnosť ako kľúčový faktor pri rozhodovaní o úspechu alebo zlyhaní firiem, ktoré sa spoliehajú na informačné systémy. Investície do informačných technológií. Investície do kybernetickej bezpečnosti s cieľom minimalizovať straty spôsobené kybernetickými útokmi. Modely, ktoré pomáhajú v rozhodovacom procese o veľkosti investícií do kybernetickej a informačnej bezpečnosti - model Gordon-Loeb a modely ROI / ROSI.