Book Review - Mura, Ladislav, 1979-
Recenzia na knihu autorov: Zsigmond Tibor, Machová Renáta a Bencsik Andrea s názvom Stratégiai menedzsment (Strategický manažment), ktorá je pomôckou pre študentov fakulty.