Úloha manažérskych organizácií v cieľových miestach pri zabezpečení spokojnosti návštevníkov - Dzúriková, Lenka
Literárny prehľad o úlohe organizácií destinačného manažmentu pri dosahovaní spokojnosti návštevníkov. Určenie ukazovateľov spokojnosti návštevníkov, ktoré je možné aplikovať v podmienkach slovenských destinácií.