Prístupy autorov k skúmaniu bezbariérového cestovného ruchu - Lazurová, Izabela
Zameranie existujúcich prípadových štúdií k bezbariérovému cestovnému ruchu a jeho účastníkom. Najčastejšie skúmané boli bariéry a prekážky, ktorým museli turisti čeliť. Očakávania turistov, ich zážitky a motivácie.