Dlhodobý majetok z hľadiska účtovníctva a rozpočtovníctva v roku 2022 (1. časť) - Urbanová, Terézia
Dlhodobý a drobný majetok z hľadiska účtovníctva a rozpočtovníctva. Majetok a jeho právna úprava. Členenie majetku na dlhodobý a krátkodobý majetok podľa postupov účtovania. Analytické účty a analytická evidencia majetku. Požiadavky na analytickú evidenciu. Evidencia majetku. Kapitálové transfery z hľadiska účtovníctva a rozpočtovníctva.