Uhlíková stopa, plasty a včelári - Mátel, František
Ochrana životného prostredia a zabezpečenie trvalo udržateľného života sú hlavnými cieľmi súčasnosti. Včelárstvo potrebuje čisté životné prostredie. Má možnosti, ako negatívne dopady včelárstva minimalizovať.