Jednotlivé zásady uplatňované pri daňovej správe - Hrtánek, Ladislav
Priebeh daňového konania sa viaže na určité zásady, ktoré musia byť obligatórne dodržiavané. Ide napríklad o zásadu zákonnosti a rešpektovania právneho poriadku. Uvedené zásady musia byť rešpektované v celom priebehu daňového konania v komplexnom rozsahu.