Impact and Potential of Sustainable Development Goals in Dimension of the Technological Revolution Industry 4.0 within the Analysis of Industrial Enterprises - Richnák, Patrik, 1988-
Skúmanie potenciálu udržateľných technológií a inovácií priemyselnej technologickej revolúcie 4.0. Iniciatíva v oblasti obnoviteľnej energie vo výrobe i v logistike v kontexte stanovených cieľov trvalo udržateľného rozvoja.