Náhrada trov konania o vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov - Pavelková, Bronislava
Poukázanie na nespravodlivú prax, týkajúcej sa náhrady trov konaní a o vyporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov. Zhrnutie súčasnej právnej úpravy, najmä jej slabých miest, pripúšťajúcich nejednotný výklad. Príklady z praxe. Formulácia o odôvodnenie záverov s cieľom poskytnúť návod na zjednocujúce stanovisko k tejto otázke, tak aby bol naplnený princíp právnej istoty.