Predaj obchodného podielu z daňového a účtovného hľadiska - Gášpárová, Eva
Určenie výšky obchodného podielu. Predaj obchodného podielu u fyzickej osoby, ktorá nemá obchodný podiel zahrnutý v obchodnom majetku. Predaj obchodného podielu u fyzickej osoby, ktorá má obchodný podiel zahrnutý v obchodnom majetku. Predaj obchodného podielu u právnickej osoby.