Pohľadávky veriteľov voči dlžníkom v reštrukturalizačnom konaní - Kolembus, Anton
Odpis záväzkov u dlžníka v reštrukturalizácii z hľadiska účtovníctva a dane z príjmov. Pohľadávky veriteľov v priebehu reštrukturalizácie dlžníka. Tvorba opravných položiek k pohľadávkam voči dlžníkom v reštrukturalizačnom konaní. Odpis pohľadávok voči dlžníkom v reštrukturalizačnom konaní.