Impact of Innovative Information Technologies and Systems on Achieving Financial and Process Effects of a Company - Bolek, Vladimír, 1988-
Integrácia inovatívnych informačných a komunikačných technológií a systémov do podnikových procesov. Najvýznamnejšie finančné a procesné efekty a prínosy dosiahnuté spoločnosťami v Slovenskej republike a rozdiely v dosahovaní týchto efektov v závislosti od veľkosti firmy meranej počtom zamestnancov a aktivitami firmy.