Zvyšování spokojenosti klientů a snižování nákladů. Je digitální onboarding správnou cestou? - Kuneš, Petr
Rastúci záujem zákazníkov o nákupný proces elektronickou formou. Vplyv pandémie Covid-19 na zvyky spotrebiteľov. Rast maloobchodného online predaja a taktiež rast objemu digitálnych platieb. Digitálna transformácia vo firmách. Výhody digitálnej komunikácie s klientom. Digitálny onboarding a jeho optimálne riešenie.