Intellectualization of Economy and Quality of Human Capital in the Context of Lifelong Learning System Development in the World - Kakhovska, Olena
Metodika štúdia kvality ľudského kapitálu ako kľúčového ukazovateľa intelektualizácie ekonomiky na základe analýzy stavu participácie populácie v celoživotnom vzdelávaní. Rozvoj systému celoživotného vzdelávania ako jedného z určujúcich ukazovateľov konkurencieschopnosti národných ekonomík.