Marketing Management Risks of Online Business: Taxonomy, Verification and Assessment - Natorina, Alona
Rozvoj online podnikania v kontexte digitálnej transformácie. Riziká marketingového manažmentu online podnikania v kontexte digitálnej transformácie. Implementácia nových prístupov k riešeniu podnikateľských problémov v dôsledku rozvoja digitálnej transformácie. Vyvíjanie a testovanie aplikovaných nástrojov na efektívne riadenie rizík online podnikania. Eliminácia rizík online podnikania prostredníctvom vytvorenia inteligentného bezpečnostného IT systému. Online podnikanie ukrajinských maloobchodníkov.