Určenie dane za nevýherné hracie prístroje podľa pomôcok - Mitringová, Jaroslava
Postup správcu dane (obce), po zistení, že daňovník bol povinný priznať daň za nevýherné hracie prístroje, pričom toto daňové priznanie nepodal ani na základe výzvy obce. Obec môže prevziať iniciatívu a pristúpiť k procesu určenia dane podľa pomôcok pri miestnej dani. Príklad z praxe.