Skúška mobilného hradenia protipovodňovej ochrany Banskej Bystrice - Ič, Tomáš
Banská Bystrica je posledné krajské mesto bez zabezpečenia v prípade povodne. Od r. 2018 realizuje Slovenský vodohospodársky podnik, štátny podnik v Banskej Bystrici projekt protipovodňovej ochrany od Majera po Radvaň v dĺžke 7,38 km. Ukončený by mal byť v decembri 2022.