Linking Green Intellectual Capital With Green Innovation: Examining the Roles of Green Dynamic Capabilities and 'Motivation to Achieve Legitimacy' - Abrudan, Denisa Bogdana
Preskúmanie úloh zelených dynamických schopností poľnohospodárskych firiem a „motivácia dosiahnuť legitimitu“ vo vzťahu medzi zeleným intelektuálnym kapitálom a zelenými inováciami. Zelený intelektuálny kapitál ako dôležitý strategický zdroj, ktorý pomáha firmám budovať a zvyšovať zelené dynamické schopnosti s cieľom dosiahnuť výsledky ekologických inovácií. Zelené dynamické schopnosti ako dôležitý základný mechanizmus a sprostredkovateľ vzťahu medzi zeleným intelektuálnym kapitálom a zelenými inováciami.