Economic Development and Economic Growth - Theoretical and Practical Issues - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Ekonomický rast vo vybraných krajinách sveta (Slovenská republika, EÚ27, USA a Južná Kórea) na základe vývoja základného makroekonomického ukazovateľa - hrubý domáci produkt v rokoch 2003-2021. Možnosti alternatívnych teórií ekonomického rastu a rozvoja.