Monitoring kvality vôd vo vybraných basnkoštiavnických vodných nádržiach - 2. časť: Banskoštiavnická skupina vodných nádrží - Polakovičová, Eva
Pokračovanie témy monitorovania tajchov v oblasti okolia Banskej Štiavnice. Tajchy lákajú turistov a sú technickou pamätihodnosťou, zaevidovanou v zozname UNESCO. Sú fenoménom, vybudovaným ľudským úsilím.