Labour Migration and Tourism Flows: The Case of the EU - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Skúmanie vplyvu migrácie na cestovný ruch a vplyvu cestovného ruchu a pracovnej migrácie na trh práce v donorských aj hostiteľských krajinách - štúdia pre vybrané členské štáty EÚ za roky 2004 až 2019.