Analýza vplyvu vzdutia v odľahčovacej komore na prietok odpadových vôd pomocou CFD simulácie - Hrudka, Jaroslav
Odľahčovacie komory sú jedni z najdôležitejších objektov jednotnej kanalizačnej siete. Kladú sa na ne vysoké požiadavky z hydraulických, hydrologických, hygienických a konštrukčných požiadaviek. Existujúca odľahčovacia komora a matematické simulácie pomocou softvéru.