Bezpečnostné opatrenia pri spracúvaní osobných údajov - Hrtánek, Ladislav
Povinnosť obcí ako prevádzkovateľov prijať primerané technické a organizačné opatrenia s cieľom zabezpečiť ochranu osobných údajov. Príklady bezpečnostných opatrení. Porovnanie s predchádzajúcou právnou úpravou.