Voda ako hnacia sila migrácie v Indii: prehľad literatúry - Kiner, Andrej, 1996-
Environmentálna migrácia v Indii. Voda ako hnacia sila migračných tokov v Indii. Klimatické zmeny, environmentálni utečenci a migrácia.