Špecifiká hospodárstva Saudskej Arábie a perspektívy rozvoja - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Súčasné ekonomické problémy Saudskej Arábie, jej osobitosti a perspektívy. Analýza špecifík hospodárskej štruktúry, súčasných makroekonomických trendov a zapojenia do globálnej ekonomiky. Problémy a perspektívy ďalšieho ekonomického vývoja Saudskej Arábie.