Malé obce či veľké mestá – kde majú bližšie k svojim občanom? Geografia legitimity moci po komunálnych voľbách - Plešivčák, Martin
Problematika volieb starostov na Slovensku v dlhšom časovom období z hľadiska miery legitimity tohto postu vzhľadom na veľkostné kategórie obcí podľa počtu obyvateľov. Súvisiace výsledky volieb a ich zhodnotenie.