Maďarská zahraničná politika a vojna na Ukrajine - Kurucz, Milan, 1954-
Priority zahraničnej politiky Maďarska po zániku bipolarity. Zmeny v zahraničnej politike Maďarska po svetovej finančnej a hospodárskej kríze. Zahraničná politika Maďarska po vypuknutí vojny na Ukrajine.