Where Is Central Europe and Why Do We Need To Know? - Neupauerová, Marianna, 1983-
Vysvetlenie, prečo by stredná Európa mala byť jasne definovaná ako región. Kvalitatívny výskum literatúry venovanej koncepcii strednej Európy a súčasné politické a ekonomické trendy v strednej Európe.