Teorie copingové flexibility a její praktické využití (při práci s dotazníkovými metodami) - Pavelková, Michaela
Predstavenie a demonštrácia využitia copingovej flexibility – neucelenej teórie predpokladu jednotlivca úspešne zvládať stresové situácie. Článok sa zameriava sa na jej praktické využívanie pri práci s dotazníkovými metódami.