Poems in Lockdown: Cultural Aspects of English and Russian “Coroneologisms” - Ponton, Douglas
Skúmanie neologizmov vzniknutých počas pandémie v britskom a ruskom kontexte. Porovnaním týchto mikrolingvistických praktík je možné dozvedieť sa niečo o kultúrnej realite daných krajín. Výskum môže objasniť dlhotrvajúce otázky národných stereotypov.