Na kolejích je těsno, vlaky však stále jedou - Toman, Pavel
Nákladné vlaky prechádzajú na tratich cez úzke miesta. Zišli by sa im ďalšie koľajnice, aby kvôli osobným vlakom neišli na výluky. Je nedostatok lokomotív, ale aj ich šoférov. Negatívny dopad na železničnú prepravu má, takisto vojna na Ukraine. Vlaky sa však zastaviť nenechajú.