Všeobecný režim podmienenosti na ochranu rozpočtu Európskej únie - Bocková, Lucia, 1978-
Analýza nového mechanizmu Európskej únie podmieňujúci prístup k fondom Európskej únie dodržiavaním zásad právneho štátu. Príčiny prijatia režimu podmienenosti. Právna úprava a dôsledky prijatia režimu podmienenosti