Niektoré otázky spojené s použitím zmrazených aktív Ruskej federácie na obnovu Ukrajiny - Brocková, Katarína, 1976-
Použitie zmrazeného štátneho majetku Ruskej federácie na obnovu Ukrajiny. Použitie zmrazeného majetku súkromných osôb príslušníkov Ruskej federácie na obnovu Ukrajiny.