Deconstructing the Linguistic Features of Hybrid Text-Based Online Social Network Communication Among Algerian Facebook Users: A Case Study - Boudjemaa, Habib
Cieľom tohto príspevku je rozobrať najvýznamnejšie inovatívne lingvistické črty, ktoré charakterizujú hybridnú textovú online komunikáciu na sociálnej sieti niektorých alžírskych používateľov Facebooku. Snaží sa tiež zdôrazniť úlohu počítačom sprostredkovanej komunikácie, najmä stránok sociálnych sietí, pri modernizácii stigmatizovaných neformálnych jazykových variácií, ako je to v prípade alžírskej dialektovej arabčiny.