Náboženská diplomacia alebo náboženská propaganda? Postoj islamských náboženských inštitúcií na ruskú inváziu na Ukrajinu - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Postoj islamských náboženských vodcov Ruskej federácie na ruskú inváziu na Ukrajinu v roku 2022. Analýza vyhlásení troch najvýznamnejších islamských náboženských inštitúcií v krajine.