Služby oslobodené od dane z pridanej hodnoty v roku 2022 - Válek, Juraj, 1981-
V legislatíve zákona o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z. z. sa na viacerých miestach odvoláva na služby, oslobodené od dane podľa § 28 až 41. Charakteristika oslobodení od dane z pridanej hodnoty.