Ekonomické, politické a kultúrne aspekty integrácie migrantov na Slovensku - Seresová, Terézia, 1991-
Integrácia zahraničných migrantov na Slovensku. Faktory vplývajúce na integráciu migrantov na Slovensku. Ekonomické, politické a kultúrne aspekty integrácie migrantov. Integračné modely.