Zásady efektívneho online vzdelávania – aplikácia na predmet základy ekonómie - Horbulák, Zsolt, 1972-
Dištančná forma vyučovania a zásady efektívneho online vzdelávania. Každý vysokoškolský učiteľ, vyučujúci online kurzy, by ich mal poznať a dodržiavať.