Kazachstan a jeho miesto v „turkickom svete“ podľa Turecka - Čech, Ľubomír, 1955-
Projekt „Veľkého Turanu“ ako akčný program turkických krajín. Kazachstan ako preferenčná krajina v stredoázijskom vektore tureckej zahraničnej politiky. Ekonomické vzťahy Turecka a Kazachstanu v rámci hospodárskych aktivít Ankary v Strednej Ázii. Nástroje soft power ako súčasť vytvárania „novej turkickej identity“