The Economic Impact of Digitalization and the Creation of Digital Products on the Development of the State - Dziatkovskii, Anton
Podpora investícií do digitalizácie. Základné princípy digitalizácie ekonomiky. Technologický charakter digitálnej ekonomiky. Index digitálnej transformácie na úrovni krajiny. Investície do vytvárania digitálnych produktov.