Youth Innovative Entrepreneurship Under Digitalization of Economics: Analysis of Foreign Experience in Assessing the Effectiveness of Support - Sokolov, Maxim
Analýza minulých skúseností s podporou mladých podnikateľov v kontexte štátnych dotačných a finančných programov. Svetový trh práce v kontexte sociálneho zabezpečenia krajiny v ére globalizácie. Analýza zahraničných skúseností s podporou mladých podnikateľov a ich implementácia v Rusku s využitím medzinárodných skúseností v podmienkach novej digitálnej ekonomiky.